Nazwisko i imię:
Florentyna i Wanda.
Tytuł:
Praktyczne przepisy pieczenia ciast świątecznych a mianowicie: bab, placków, mazurków, pierników i tortów, oraz strucli, chleba, bułek, rogali i różnych przysmaczków do kawy, herbaty i czekolady. Wyd. 4te pomnożone.
Miejsce i rok wydania:
Lwów, nakł. i druk. W. Manieckiego, 1892,
Opis/komentarz:
w 16ce, str. 166, VIII, kor. 1. — toż. Wyd. 5te. Tamże. — toż. Wyd. 6te. Tamże. — toż. Wyd. 7. Tamże, b. r., w 16ce, str. 329, XVI, kor. 1.20.
Całość:
Florentyna i Wanda.
Praktyczne przepisy pieczenia ciast świątecznych a mianowicie: bab, placków, mazurków, pierników i tortów, oraz strucli, chleba, bułek, rogali i różnych przysmaczków do kawy, herbaty i czekolady. Wyd. 4te pomnożone.
Lwów, nakł. i druk. W. Manieckiego, 1892,
w 16ce, str. 166, VIII, kor. 1.

— toż. Wyd. 5te. Tamże.

— toż. Wyd. 6te. Tamże.

— toż. Wyd. 7. Tamże, b. r., w 16ce, str. 329, XVI, kor. 1.20.