Nazwisko i imię:
Konserwy.
Tytuł:
Konserwy z owoców i z jarzyn. Zbiór Przepisów przechowania owoców w stanie świeżym, tudzież do otrzymania koserw, konfitur, galaret, marmelad, soków lub marynat. (Biblioteczka domowa, I).
Miejsce i rok wydania:
Kraków, nakład i własność Juliusza Wildta, druk. W. Korneckiego, (Lwów, Seyfart), 1882,
Opis/komentarz:
w 8ce, str. 2 nl., II, 52; hal. 60. Jag.
Całość:
Konserwy.
Konserwy z owoców i z jarzyn. Zbiór Przepisów przechowania owoców w stanie świeżym, tudzież do otrzymania koserw, konfitur, galaret, marmelad, soków lub marynat. (Biblioteczka domowa, I).
Kraków, nakład i własność Juliusza Wildta, druk. W. Korneckiego, (Lwów, Seyfart), 1882,
w 8ce, str. 2 nl., II, 52; hal. 60.
Jag.